Hoogtepunten van RecycleMania – De groene paardenbloem

Deze week hangt er een vreemde stilte in de lucht. Zou het kunnen dat na tien weken van data verzamelen, concurreren met andere scholen en promotie, RecycleMania is beëindigd? Ja, dat is het! Het lijdt geen twijfel dat de plaats waar UR dit jaar echt schitterde, dit jaar in promotie was. Voor de eerste keer ooit werd een promotiecommissie gevormd door de recycling kantoor en Grassroots om een ​​volledige line-up te creëren van evenementen en activiteiten. Elke week had een ander thema, variërend van recycling tot waterbesparing, tot stortafval en kunst. Leden van de commissie waren betrokken bij veel studentengroepen zoals GreenSpace, EcoReps, Engineers for a Sustainable World, UR Biodiesel, Global Water Brigades, College Democrats, SAM, DU en meer! Dus, wat waren enkele van de meest memorabele hoogtepunten?

De Green Energy Fair was waarschijnlijk de eerste keer dat we echt lawaai maakten op de campus. Studenten kwamen langs om gratis warme chocolademelk te krijgen, aan ons trivia-rad te draaien, prijzen te winnen en waardevolle informatie te leren.

Student draait aan het trivia-rad op de Green Energy Fair

Toen hadden we een echt leermoment toen een groep studenten eropuit ging om uit te zoeken wat er gebeurt nadat ze items in de prullenbak hadden gedaan tijdens de rondleiding door het Monroe County Recycling Center.

Reisgroep in het Monroe County Recycling Center
Reisgroep in het Monroe County Recycling Center

RecycleMania zou bij UR niet hetzelfde zijn geweest zonder de jaarlijkse traditie van Mount Trashmore. Al vele jaren werkt Grassroots de hele dag, regen, zonneschijn of sneeuw, om de boodschap op de campus duidelijk te maken. Meestal is het met afvalverwijdering uit het oog uit het hart. Maar op Mount Trashmore-dag is het erg moeilijk om te negeren wat we weggooien en roept de vraag op, waarom?

Mt. Trashmore 2013 gemaakt door Grassroots
Mt. Trashmore 2013 gemaakt door Grassroots

Om een ​​positieve draai te geven aan onze afvalweek, werkten GreenSpace en DU samen met het opruimen van afval langs de rivier om onze campus mooi te houden

Riverside Trash Cleanup door DU en GreenSpace
Riverside Trash Cleanup door DU en GreenSpace

De afgelopen week hebben we besloten om creatief te worden en hadden we een opnieuw bedachte, opnieuw ontworpen, opnieuw gecreëerde kunsttentoonstelling. De multimedia-expositie bevatte veel artiesten, waaronder de lokale professional Scott Grove. Het bevatte ook een promotievideo van een van onze eigen EcoReps, Ulrik Soderstrom, die we nu zullen hebben voor toekomstige promotiejaren. Bekijken hier.

Vooruitgang door Christopher Tyler te zien in Re-imagined, Re-designed en Re-created kunsttentoonstelling
Vooruitgang door Christopher Tyler te zien in Re-imagined, Re-designed en Re-created kunsttentoonstelling

Er waren veel mogelijkheden om plezier te hebben en gratis dingen te winnen, waaronder tijdens onze wekelijkse tafelevenementen, het Caught Green Handed-programma en de wekelijkse Buzz RecycleMania Trivia-wedstrijd.

Enkele winnaars van de wekelijkse Buzz RecycleMania Trivia-wedstrijd
Enkele winnaars van de wekelijkse Buzz RecycleMania Trivia-wedstrijd

Blijf ons volgen om de eindscores te weten te komen. Maar je kunt onze zien wekelijkse resultaten en huidige stand live geüpdatet!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Scottsbar.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart